Lumini disco

SPOT LED CU EFECTE 10W 2 IN 1
Descriere:Efect 2 in 1 echipat cu oglinzi in miniature colorate care reflecta lumina de la un LED alb de putere mare (10W). Puteti utiliza dispozitivul ca un dispozitiv moonflower sau scanner.
Functionare automata sau controlata de muzica.
Reglaj sensibil
Out-of-Stock
GLOB ASTRO 8"/20CM CU MOTOR/TELECOMANDA
Descriere:Dublu efect ASTRO intr-un glob de 20 cm, care reproduce efficient efecte de bule si fatete reflectorizante. Cele 10 LED-uri RGBWA de 1 W sunt amplasate intr-o sfera transparenta si lumineaza in ritmul muzicii sau automat.
- diametru: 8/20 cm
- l
Out-of-Stock
BEC E27 CU LED-URI RGB 1WX3 CAP ROTATIV
Descriere:BEC cu LED-uri, care se insurubeaza direct intr-un soclu E27 si creeaza o atmosfera de petrecere prin intermediul unui con rotativ cu 3 LED-uri RGB de cate 1 W.
- compact si usor de utilizat
- efecte de lumina generate de cele 3 becuri cu LED x
Out-of-Stock
BEC LED RGB 3W E27/230V CAP ROTATIV
Descriere:Efect de lumina rotativ, care se insurubeaza pur si simplu intr-un soclu de bec tip E27 pentru a crea o ambianta de sarbatoare in casa, cafenea, la o serata karaoke, etc.
- compact si usor de pus in functiune
- support E27 inclus
- effect lumino
MINI ASTRO EFECT RGB 3X1W
Efect de lumină Astro reîncărcabil cu magnet încorporat pe care îl puteți fixa oriunde prin intermediul magneților adezivi furnizați. Puterea sa uimitoare de 3W transformă orice loc într-o mini discotecă.- 3 LED-uri RGB de 1W fiecare- funcționare automată
SET 4 INELE ILUMINATE LED 3X0.2W RGB
Ridicați mâinile în aer! Asigurați-vă că vă remarcați din mulțime în timpul festivalurilor, concertelor și petrecerilor de familie din acest an cu acest set de cinci inele LED care își schimbă culoarea.Greutate redusa3 x LED-uri RGBSchimbarea automată a c
LED BAR 224 X 3 IN RGB CU DMX
Descriere:O barã de iluminare cu LED-uri de nouã generație, care poate fi utilizatã pentru decorare și animație.
- 224 x LED-uri RGB 3-in-1
- 3/5/8/24/48/53 canale DMX
- Funcționare automatã, DMX, sunet sau master / s