Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Luca

Pagini: [1]
1
DVR Mobil / Re: Camere HD in autobuz
« : Februarie 01, 2019, 12:16:05 a.m. »
Ai doua optiuni. In ambele situatii vei avea nevoie de o cutie in care sa montezi dvr-ul si restul echipamentelor. Iti recomanda un DVR cu hard SSD pentru ca e mai rezistent la socuri.
- pune un invetor in autobuz si din el alimentezi dvr-ul si camerele sau
- este posibil si fara invertor daca bateria autobuzului furnizeaza aceeasi tensiune ca a echipamentului pe care vrei sa il instalezi, iar in acest caz poti alimenta un singur monitor pentru DVR de 12V
Eu am instalat un sistem Hikvision pe niste tractoare, cu invertor conectat direct la baterie. Am conectat si un router wifi pentru streaming live direct pe telefon.

2
Mi s-a intamplat asta, dar la calculator. Poate fi ventilatorul de vina si acum se supraincalzeste. Ai verificat hardul? Deconecteaza hardul si porneste DVR-ul. Urmareste daca se mai repeta. O solutie ar fi sa resetezi totul. Insa inainte de a face asta exporta sau fa o poza la setarile de retea/DDNS ca sa il poti reporni dupa reset.

3
Salut!
Din ce spui pare a fi o alarma setata. Ce model de DVR ai? De regula este scris pe spatele lui.
A facut mereu asa sau a inceput de curand sa se comporte astfel? De unde provine sunetul mai exact? De la DVR sau de la monitor?

4
Camere IP si solutii software / Re: Firmware Dahua
« : Ianuarie 22, 2019, 02:17:54 p.m. »
Ciudat. Capturile de la camerele IP Dahua functioneaza seara cand e aproape bezna, dar in timpul zilei nu merg. Am patit acelasi lucru ce 3 camere deja. Asta numesc update urgent.

Pagini: [1]